← Overzicht
9.11.2023

Movu ontvangt prestigieuze award "Supply Chain Excellence Awards 2023" voor project Dematra.

Movu Robotics, een van de toonaangevende leveranciers van magazijnautomatisering en robotica, kondigt met trots aan dat het exclusief de award "The Best Use of Robotics" heeft ontvangen tijdens de "Supply Chain Excellence Awards 2023".De Awards, erkend als de gouden standaard voor beste praktijken in supply chain management, worden toegekend aan organisaties die het voorbeeld zijn van uitmuntendheid en innovatie in de sector.

Movu Robotics, een van de toonaangevende leveranciers van magazijnautomatisering en robotica, kondigt met trots aan dat het exclusief de award "The Best Use of Robotics" heeft ontvangen tijdens de "Supply Chain Excellence Awards 2023".

De Awards, erkend als de gouden standaard voor beste praktijken in supply chain management, worden toegekend aan organisaties die het voorbeeld zijn van uitmuntendheid en innovatie in de sector.

Dit jaar waren er met bijna 300 inzendingen van meer dan 150 unieke bedrijven meer deelnemers dan ooit tevoren.

Deze onderscheiding, gepresenteerd tijdens de prestigieuze prijsuitreiking op 9 november in Londen, zet Movu's uitzonderlijke bijdragen aan innovatie en uitmuntendheid in de supply chain in de verf. De prestatie benadrukt de ambitie van het bedrijf om de grenzen van magazijnautomatisering en robotica te verleggen.

Wat Dematra bereikte met de Movu Atlas pallet shuttle

Een vooraanstaande jury van internationaal gerenommeerde experts uit de logistieke industrie heeft Movu bekroond voor het baanbrekende project voor klant Dematra, een toonaangevend logistiek dienstverlener. Dit visionaire project, een schitterend voorbeeld van de top van geautomatiseerde technologie in magazijnen, toont een toewijding aan het herdefiniëren van de toekomst van magazijnbeheer en distributie.

In het hart van het project staat de indrukwekkende 46-meter-hoge Stow Silo, een revolutionair volledig geautomatiseerd hoogbouwmagazijn. Dit technologisch hoogstandje heeft de capaciteit om moeiteloos bijna 80.000 pallets te huisvesten en kan een indrukwekkende 12.000 palletbewegingen binnen een tijdspanne van 24 uur aan — een internationale primeur in magazijnautomatisering.

Dematra vertrouwt op de revolutionaire Movu Atlas pallet shuttle

De sleutel tot het succes van het project zijn de Movu Atlas shuttles, self-powered 2D-palletdragers met een ingenieus ontwerp voor optimale verplaatsing en organisatie van pallets. Deze shuttles werken naadloos samen met het speciaal ontworpen stow shuttle-racksysteem en het lokale controlesysteem (STC).

"Het Dematra-project is een voorbeeld van Movu's visie om magazijnen wereldwijd te verbeteren met eenvoudigere automatisering, en verlegt de grenzen van wat haalbaar is in de wereld van magazijnbeheer."

– Jos De Vuyst, CEO van Stow Group

Jos De Vuyst, CEO van Stow Group, uitte zijn trots op deze prestatie en verklaarde: "We zijn echt vereerd om de Supply Chain Excellence Awards 2023 te ontvangen. Onze samenwerking met Dematra en de gezamenlijke inspanningen van de Stow en Movu teams hebben geresulteerd in een zeer succesvol project dat niet alleen de toekomst van magazijnbeheer demonstreert maar het naar ongekende hoogten tilt. Het Dematra-project is een voorbeeld van Movu's visie om magazijnen wereldwijd te verbeteren met eenvoudigere automatisering, en verlegt de grenzen van wat haalbaar is in de wereld van magazijnbeheer."

Movu blijft aan de voorhoede van innovatie, toegewijd aan het transformeren van het magazijnlandschap met toegankelijke en eenvoudigere automatisering, waarmee het nieuwe normen stelt in automatisering en robotica.

Bron:
Movu Robotics
Deel:
Dematra offices
Nazareth